Join Our Team


Since our founding in 1990, INTER SALES has experienced steady growth. We believe that good salesmanship, hard work and common sense are the fundamentals to building a good business, and we are always on the lookout for new talent as we continue to grow.

 

Since our beginnings as a family-owned importer of televisions and radios, INTER SALES has grown to become an international consumer electronics company. We produce a wide-range of products under the Denver Electronics® brand.

Headquartered in Aarhus, Denmark, we are 65 employees with subsidiaries in Germany, Hong Kong, Spain, Poland and Holland and we have a wide sales and distribution network across Europe.

Our company has been defined by hard work, common sense, good salesmanship and steady growth since the beginning. We like to stay hungry and avoid bureaucracy. We are not interested in fancy titles or educations, but in people who are not afraid to roll up their sleeves and learn new things.

These qualities, along with a broad interest and expertise in consumer electronics, characterise our people and define our workplace culture.

 

Please notice, by sending email or career form, you accept that we keep your contact informations for a period up to 36 months. You can of course always write to us that you want your informations deleted

International Key Account Manager søges til Denver A/S


Det her er drømmepositionen for dig med international salgserfaring inden for retail! Vi leder efter dig, der deler Denver’s passion for forbrugselektronik. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.
Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990 – der startede som en familieejet importør af audio og video - er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver® med over 400 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. Denver beskæftiger ca. 70 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Nøgleposition inden for international B2B salg med betydeligt salgsbudget
Denver A/S søger en International Key Account Manager til en nyoprettet nøgleposition med direkte reference til ledelsen. Det er en rolle med ansvar for store kunder og et betydeligt salgsbudget på et tocifret millionbeløb. Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og samtidig er det naturligt for dig at tilføje nye kunder, når muligheden opstår. Dine kunder består bl.a. af store detailkæder, elektronikkæder, varehuse, supermarkeder og hypermarkeder, som du løbende besøger og udarbejder skarpe salgskampagner med. Denver har siden begyndelsen oplevet stabil vækst, og du får derfor i rollen som International Key Account Manager en unik mulighed for at repræsentere en solid virksomhed med velfungerende produkter og en effektiv go-to-market strategi, som du kommer til at udfolde yderligere. Du kan forvente ca. 60-80 spændende rejsedage, hvor du besøger salgs- og distrubutionsnetværket og deltager i messer i f.eks. Berlin, Hongkong og Las Vegas. Der er tale om et særdeles selvstændigt job, hvor du selv har ansvar for din arbejdsdag og for at skabe resultater.

Ambitiøs salgsprofil med retail erfaring og passion for forbrugerelektronik
Vi leder efter dig, der deler Denver’s passion for forbrugselektronik, har international salgserfaring inden for retail - og gerne med salg af længerevarende forbrugsvarer. Du kommer forventeligt med en kommerciel uddannelse, som har givet dig et stærkt fundament inden for salg og forretning. Vigtigst er det, at du drives af salg og resultater, er ambitiøs, selvstændig og har en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Du har forhandlingsevnerne i orden, og det falder dig naturligt at spotte og skabe muligheder og gå efter dem.

Som person er du energisk, handlekraftig og arbejdsom. Du er tillidsfuld, nem at omgås og ordentlig i dine relationer til andre mennesker. Det falder dig naturligt at kommunikere og samarbejde med mennesker på alle niveauer.

Velkonsolideret og stærkt positioneret virksomhed i fortsat vækst
Du tilbydes et særdeles selvstændigt job med mulighed for at skabe betydelige resultater på virksomhedens og egne vegne. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder tilsvarende store. Denver A/S er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har Denver skabt stabil vækst, og i dag er Denver en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder.

Send os en ansøgning
Hvis det har fanget din interesse, så send os en ansøgning på: jobapplication@denver.eu  og du er velkommen til at ringe på tlf. 86226100 hvis du har spørgsmål. 

Kickstart din karriere i en international virksomhed med succes    

INTER SALES A/S, sælger og markedsfører forbrugerelektronik under sit eget mærke Denver Electronics.

Vi investerer hele tiden i fremtiden, og søger derfor en speditions- og shippingelev til vores logistik afdeling.


INTER SALES A/S er beliggende i Søften lige uden for Aarhus. Vi mener selv, at vi er blandt landets bedste arbejdspladser.
Vi sidder i nye kontorlokaler og lægger meget vægt på, at vi har et rigtig godt arbejdsmiljø.

Du skal være topmotiveret for at lære en masse indenfor logistik. Vi kan garantere dig spændende og udfordrende opgaver i et internationalt miljø, hvor du vil komme til at være del af en fantastisk organisation med mange fantastiske kollegaer. Du vil fra den første dag få medindflydelse og ansvar. Du opnår kompetencer til at finde samlede logistikløsninger med lager, rederier, luftfartsselskaber og landevejstransport i et internationalt miljø. 

Vi tilbyder dig:

 • at vi er klar til at byde vores kommende motiverede speditions- og shippingelev velkommen i Denver Electronics
 • en attraktiv uddannelse i en international dansk virksomhed som har succes, og som har ambitioner om at ville endnu mere med dig på holdet
 • mange forskelligartede opgaver og jobbet vil give dig et godt grundlag for din videre karriere
 • en spændende, travl og afvekslende hverdag, hvor du selv er med til at præge din egen arbejdsdag
 • en bred uddannelse, som vil give et godt grundlag for din videre karriere
 • en dynamisk arbejdsplads med god holdånd og plads til smil
 • mulighed for fastansættelse efter elevperioden. Det er vores klare forventning, at du vil fortsætte din karriere hos os efter elevperioden

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Head of Logistics Peter Lynge Larsen pr e-mail peter.larsen@denver.eu

Vi forventer, at du:

 • er "sulten" efter at lære
 • har en helt naturlig interesse inden for hele logistikområdet (lager, transport og generel logistik).
 • kan lide udfordringer
 • har en god ordenssans
 • er serviceminded og kan skabe tillid
 • er velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk
 • har en gymnasial uddannelse og/eller relevant uddannelse fra f.eks. Erhvervsakademiet
 • du har både hjerte og hjernen med i de ting, du kaster dig ud i 


Ansøgning:

Send en skriftlig ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til: jobapplication@denver.eu

Om INTER SALES:

Du kan læse meget mere om vores virksomhed ved at besøge vores hjemmeside: www.denver.eu.

Vi ser frem til at høre fra dig!

VI SØGER PRAKTIKANTER

Vi søger løbende efter talentfulde studerende, der har lyst til at blive del af en international hverdag på vores flotte hovedkontor lige udenfor Aarhus

 

Et praktikforløb hos INTER SALES giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra en international virksomhed indenfor områder som:
Salg & Marketing, Indkøb, Logistik og Service, Økonomi.

 

Vi planlægger praktikken efter dine kompetencer, ambitioner og mål. Som praktikant vil du få et stort ansvar og arbejde side om side med dedikerede og dygtige kollegaer med mange forskellige fagligheder og kompetencer. Vi lover dig en dynamisk og varieret hverdag i et dynamisk og uformelt miljø.

 

For at søge en praktikplads skal du sende os din motiverede ansøgning med CV som PDF. Du kan enten sende ved at bruge nedenstående formular eller sende din ansøgning til os på jobapplication@denver.eu

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os også på jobapplication@denver.eu

Career at INTER SALES A/S

Career at INTER SALES A/S

Please add your CV here.
TOP