Datadisciplineret indkøbskoordinator

Forestil dig en arbejdsplads, hvor du med din forkærlighed for forbrugerelektronik er med til at gøre en forskel og gå forrest i en dynamisk og bredtfavnende branche. Hvis det er din passion, så kom med på missionen, for så er det sandsynligvis dig, vi søger som indkøbskoordinator til Denver A/S.

Vi har travlt hos Denver A/S, og derfor søger vi endnu en indkøbskoordinator til kontoret i Søften. Som indkøbskoordinator ved Denver A/S får du en spændende arbejdsplads, hvor du kommer til at være med på forreste række i en branche, der udvikler sig hurtigt.

Bliv del af et passioneret indkøbsteam, hvor der er brug for dine skarpe kompetencer

Du vil som indkøbskoordinator komme til at agere højre hånd for nogle engagerede indkøbere, og der vil i denne stilling være rig mulighed for at lære af og sparre med dygtige kolleger og dermed blive endnu skarpere på indkøb af forbrugerelektronik i en international virksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Vare- og leverandøroprettelse
  • Ordreoprettelse og -opfølgning
  • Daglig kontakt med leverandører
  • Kontrol og godkendelse af emballage, manualer, rating labels, shipping labels etc.
  • Vedligeholdelse af stamdata
  • Opdatering af arbejdsprocedurer
  • Udarbejdelse af RED og DoC dokumenter

Rutineret Office-bruger med kendskab til Østen

Vi er på udkig efter en dygtig indkøbskoordinator med en solid logisk sans. For at få succes i rollen forventes det, at du ubesværet behersker engelsk og trives i forskellige sociale arenaer, idet kontakt med internationale leverandører bliver en del af din hverdag. Har du kendskab til Østen eller Kina, er det en fordel.

Du forventes at arbejde selvstændigt, og du skal gerne trives i en travl hverdag, hvor du mestrer at bevare det kølige overblik og kan prioritere i opgavernes vigtighed. Derudover er du struktureret, og sammen med din sans for detaljen og logistik ser vi gerne, at du er selvkørende.

Stort kendskab til Office-pakken er et must, mens kendskab til Navision vil være en fordel.

Bliv en del af et succesfuldt forbrugerelektronikfirma

Siden grundlæggelsen af Denver A/S i 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver® med over 450 egne Denver produkter. Produktgrupperne omfatter en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. Denver A/S beskæftiger ca. 60 medarbejdere og har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland, Spanien, Polen, Italien og Hong Kong samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Vi søger en International Key Account Manager for DenverDrømmer du om at arbejde i en nøgleposition inden for internationalt salg? Så har du nu muligheden for at blive en del af en økonomisk solid virksomhed, der er stærkt positioneret på det internationale marked.

Læs mere om stillingen her: https://lnkd.in/eYnnWKka
Facebook


Tjek vores andre aktuelle stillinger ud her: https://lnkd.in/eQJqJUxd

Vi søger en Head of Purchase til Denver


Motiveres du af muligheden for at spille en nøglerolle i udviklingen af en solid og velfunderet international virksomhed? Besidder du stærke kompetencer inden for indkøb og ledelse? Så tilbydes du her en ny og unik mulighed for at bringe disse kompetencer i spil på en afgørende måde.

Læs mere om stillingen her: https://lnkd.in/eCJxK9Su
Facebook 


Tjek vores andre aktuelle stillinger ud her: https://lnkd.in/eQJqJUxd

Kontorelev

Organization: Denver A/S
Location: Søften

Denver A/S søger kontorelev med speciale i administration

Join Our Team


Since our founding in 1990, Denver has experienced steady growth. We believe that good salesmanship, hard work and common sense are the fundamentals to building a good business, and we are always on the lookout for new talent as we continue to grow.

 

Since our beginnings as a family-owned importer of televisions and radios, Denver has grown to become an international consumer electronics company. We produce a wide-range of products under the Denver® brand.

Headquartered in Aarhus, Denmark, we are 65 employees with subsidiaries in Germany, Holland, Spain, Switzerland/Italy  & Hong Kong and we have a wide sales and distribution network across Europe.

Our company has been defined by hard work, common sense, good salesmanship and steady growth since the beginning. We like to stay hungry and avoid bureaucracy. We are not interested in fancy titles or educations, but in people who are not afraid to roll up their sleeves and learn new things.

These qualities, along with a broad interest and expertise in consumer electronics, characterise our people and define our workplace culture.

 

Please notice, by sending email or career form, you accept that we keep your contact informations for a period up to 36 months. You can of course always write to us that you want your informations deleted

Career at Denver A/S

Career at Denver A/S

Please add your CV here.
TOP