Join Our Team


Since our founding in 1990, INTER SALES has experienced steady growth. We believe that good salesmanship, hard work and common sense are the fundamentals to building a good business, and we are always on the lookout for new talent as we continue to grow.

 

Since our beginnings as a family-owned importer of televisions and radios, INTER SALES has grown to become an international consumer electronics company. We produce a wide-range of products under the Denver Electronics® brand.

Headquartered in Aarhus, Denmark, we are 65 employees with subsidiaries in Germany, Hong Kong, Spain, Poland and Holland and we have a wide sales and distribution network across Europe.

Our company has been defined by hard work, common sense, good salesmanship and steady growth since the beginning. We like to stay hungry and avoid bureaucracy. We are not interested in fancy titles or educations, but in people who are not afraid to roll up their sleeves and learn new things.

These qualities, along with a broad interest and expertise in consumer electronics, characterise our people and define our workplace culture.

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®


Det her er drømmepositionen for dig med international salgserfaring inden for retail! Vi leder efter dig, der deler INTER SALES’ passion for forbrugselektronik. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.
Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990 – der startede som en familieejet importør af audio og video - er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 400 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Nøgleposition inden for international B2B salg med betydeligt salgsbudget
INTER SALES søger en International Key Account Manager til en nyoprettet nøgleposition med direkte reference til ledelsen. Det er en rolle med ansvar for store kunder og et betydeligt salgsbudget på et tocifret millionbeløb. Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og samtidig er det naturligt for dig at tilføje nye kunder, når muligheden opstår. Dine kunder består bl.a. af store detailkæder, elektronikkæder, varehuse, supermarkeder og hypermarkeder, som du løbende besøger og udarbejder skarpe salgskampagner med. INTER SALES har siden begyndelsen oplevet stabil vækst, og du får derfor i rollen som International Key Account Manager en unik mulighed for at repræsentere en solid virksomhed med velfungerende produkter og en effektiv go-to-market strategi, som du kommer til at udfolde yderligere. Du kan forvente ca. 60-80 spændende rejsedage, hvor du besøger salgs- og distrubutionsnetværket og deltager i messer i f.eks. Berlin, Hongkong og Las Vegas. Der er tale om et særdeles selvstændigt job, hvor du selv har ansvar for din arbejdsdag og for at skabe resultater.

Ambitiøs salgsprofil med retail erfaring og passion for forbrugerelektronik
Vi leder efter dig, der deler INTER SALES’ passion for forbrugselektronik, har international salgserfaring inden for retail - og gerne med salg af længerevarende forbrugsvarer. Du kommer forventeligt med en kommerciel uddannelse, som har givet dig et stærkt fundament inden for salg og forretning. Vigtigst er det, at du drives af salg og resultater, er ambitiøs, selvstændig og har en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Du har forhandlingsevnerne i orden, og det falder dig naturligt at spotte og skabe muligheder og gå efter dem.

Som person er du energisk, handlekraftig og arbejdsom. Du er tillidsfuld, nem at omgås og ordentlig i dine relationer til andre mennesker. Det falder dig naturligt at kommunikere og samarbejde med mennesker på alle niveauer.

Velkonsolideret og stærkt positioneret virksomhed i fortsat vækst
Du tilbydes et særdeles selvstændigt job med mulighed for at skabe betydelige resultater på virksomhedens og egne vegne. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder tilsvarende store. INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på Betterpeople's hjemmeside.

Link findes herunder:

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics® - betterpeople

Senior indkøber søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi er på jagt efter en erfaren og engageret senior indkøber, der har passion for forbrugerelektronik og gode handler med Østen. Hvis du tiltales af en alsidig og dynamisk hverdag og at blive en del af en solid virksomhed med en stærk markedsplacering, så har vi måske dit drømmejob på hånden!

Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 450 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Indkøb og leverandørsamarbejde
I takt med INTER SALES’ fortsatte vækst søger vi nu en senior indkøber mere til indkøbsafdelingen. Vi er på udkig efter en erfaren profil, der er klar til at spille en vigtig rolle i arbejdet med indkøb, sourcing og leverandørsamarbejdet inden for forbrugerelektronik, og som kan være en faglig spydspids, der inspirerer og guider resten af teamet.
Hos INTER SALES vil du opleve, at din hverdag bliver varieret og alsidig, idet du som indkøber er involveret i hele processen fra udvikling af produkt hos producent, til varerne lander på eget lager. Du kommer til at indgå i et godt team med kompetente kollegaer, hvor der er god mulighed for videndeling.
Som senior indkøber kommer du årligt på messe i både Berlin og Hong Kong, hvorfor du skal forvente ca. 25 rejsedage om året.

Selvstændig, udadvendt person med interesse for forbrugerelektronik
Som person er du omhyggelig og struktureret, og du behersker en travl hverdag, hvor der sideløbende er gang i mange projekter. Forbrugerelektronik er noget, der fanger din personlige interesse, og det ligger naturligt til dig at drive godt købmandskab. Du er en udadvendt, imødekommende og selvstændig person, og du er kendt for at være proaktiv og engageret i dit arbejde. Du har god erfaring med at balancere mellem at være ivrig og ydmyg i dine samarbejder med leverandører, og du formår at stå fast, når det kræves.

Erfaren indkøber med resultater
I og med du får ansvar for egne leverandører, er forhandling på internationalt plan en del af din hverdag. Det er essentielt, at du har erfaring med handel i Østen, og at du behersker engelsk på forretningsniveau. Du har omkring 10 års erfaring med indkøb, så du er på mange punkter selvkørende og ved, hvordan man agerer i markedet. Har du erfaring med indkøb af elektronikprodukter til detailhandel, er det en fordel, ligesom erfaring med indkøb og leverandører fra Asien er et stort plus.

Mulighed for at gøre en forskel
Som indkøber hos INTER SALES får du et spændende job, hvor du er med i forreste række af en dynamisk branche med forbrugerelektronik. Der er stor mulighed for, at du kan gøre en forskel, da der er masser af muligheder, der bare venter på at blive udnyttet.
INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

Linket findes herunder:
Senior indkøber søges til INTER SALES/Denver Electronics® - betterpeople

 

Business Controller til INTER SALES/Denver Electronics®

Er du den visionære, datadrevne type, og har du erfaring med BI og driftsøkonomi kombineret med en stærk forretningsforståelse? Så får du her en unik mulighed for at udvikle og forme BI-området i en international forbrugerelektronikvirksomhed i stigende vækst.


betterpeople A/S søger på vegne af INTER SALES.

Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 450 egne Denver produkter. Produktgruppen omfatter en lang række af moderne forbrugerelektronikprodukter lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Udvikling af Business Intelligence-løsninger til hele forretningen
Din primære opgave bliver at tage essensen ud af store mængder data og derfra sikre overskuelig præsentation af forretningskritisk ledelsesinformation og omsætte forretningsbehov til strategiske BI-løsninger, som fx at definere og udvikle INTER SALES’ KPI’er. Du vil således udvikle og vedligeholde Business Controlling og BI-området for INTER SALES, hvor du mestrer indsamling, bearbejdning, integration og præsentation af data, som du løbende holder INTER SALES’ ledelse og bestyrelse informeret om.

Du bliver en del af finansteamet, bestående af fem medarbejdere, med direkte reference til INTER SALES’ Head of Finance, som du også har din primære sparring med.

Vi søger dig, der har en udpræget forretningsforståelse, som arbejder for høj validitet i dit arbejde og forstår kunsten i at koge data ned til essentiel information og derigennem medvirke til at optimere forretningen. Du kommer til at arbejde bredt inden for både driftsøkonomi og Business Intelligence, samtidigt med at du får mulighed for at specialisere dig i Targit.

Hybrid mellem BI og Business Controller og en forkærlighed for komplekse data
For at få succes i rollen forestiller vi os, at du har en økonomibaggrund, eventuelt erfaring fra en økonomiafdeling eller revisionsfirma i ca. 3-5 år, og derfra har fået en stigende interesse for forretningens komplekse data og specialiseret dig i Business Intelligence-løsninger - heriblandt præsentation af data, så de både er pædagogisk formidlet samt visuelt forenklende. Da der er samarbejde med INTER SALES’ internationale kontorer, skal du være stærk i engelsk mundtligt såvel som skriftligt. Det er en forudsætning, at du har flair for IT-systemer og er en haj til Excel, og fx mestrer Pivot. Hertil skal du gerne være velbevandret i MS ERP-systemer, og så er det en klar fordel, at du har erfaring med Targit. Basis registreres i Navision, Navision-erfaring er dog ikke et krav.

Det vigtigste er, at du har interessen og indsigten til at dygtiggøre dig inden for Business Controlling og Business Intelligence. Vi ser gerne, at du har haft berøring med andre områder end finans, fx produktion med kendskab til værdikæden. Du har en skarp analytisk sans og evner at sætte dig ind i komplekse data samtidig med, at du bevarer overblikket.

Du er selvkørende og proaktiv, og du formår via dine visionære og innovative evner at udfordre status quo og sikre høj struktur og kvalitet i dit arbejde. Derudover er du nem at arbejde sammen med, da rollen kræver samarbejde på tværs af INTER SALES’ forskellige afdelinger.

Mulighed for at gøre en forskel
Som Business Controller hos INTER SALES får du et spændende job, hvor du er med i forreste række af en dynamisk branche med forbrugerelektronik. Der er stor mulighed for, at du kan gøre en forskel, da der er masser af muligheder, der bare venter på at blive udnyttet.
INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder. Læs mere om INTER SALES her.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Gitte Lundgaard på e-mail glc@betterpeople.dk eller på mobil 2214 5747. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

Kickstart din karriere i en international virksomhed med succes    

INTER SALES A/S, sælger og markedsfører forbrugerelektronik under sit eget mærke Denver Electronics.

Vi investerer hele tiden i fremtiden, og søger derfor en speditions- og shippingelev til vores logistik afdeling.


INTER SALES A/S er beliggende i Søften lige uden for Aarhus. Vi mener selv, at vi er blandt landets bedste arbejdspladser.
Vi sidder i nye kontorlokaler og lægger meget vægt på, at vi har et rigtig godt arbejdsmiljø.

Du skal være topmotiveret for at lære en masse indenfor logistik. Vi kan garantere dig spændende og udfordrende opgaver i et internationalt miljø, hvor du vil komme til at være del af en fantastisk organisation med mange fantastiske kollegaer. Du vil fra den første dag få medindflydelse og ansvar. Du opnår kompetencer til at finde samlede logistikløsninger med lager, rederier, luftfartsselskaber og landevejstransport i et internationalt miljø. 

Vi tilbyder dig:

 • at vi er klar til at byde vores kommende motiverede speditions- og shippingelev velkommen i Denver Electronics
 • en attraktiv uddannelse i en international dansk virksomhed som har succes, og som har ambitioner om at ville endnu mere med dig på holdet
 • mange forskelligartede opgaver og jobbet vil give dig et godt grundlag for din videre karriere
 • en spændende, travl og afvekslende hverdag, hvor du selv er med til at præge din egen arbejdsdag
 • en bred uddannelse, som vil give et godt grundlag for din videre karriere
 • en dynamisk arbejdsplads med god holdånd og plads til smil
 • mulighed for fastansættelse efter elevperioden. Det er vores klare forventning, at du vil fortsætte din karriere hos os efter elevperioden

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Head of Logistics Peter Lynge Larsen pr e-mail peter.larsen@denver.eu

Vi forventer, at du:

 • er "sulten" efter at lære
 • har en helt naturlig interesse inden for hele logistikområdet (lager, transport og generel logistik).
 • kan lide udfordringer
 • har en god ordenssans
 • er serviceminded og kan skabe tillid
 • er velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk
 • har en gymnasial uddannelse og/eller relevant uddannelse fra f.eks. Erhvervsakademiet
 • du har både hjerte og hjernen med i de ting, du kaster dig ud i 


Ansøgning:

Send en skriftlig ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til: jobapplication@denver.eu

Om INTER SALES:

Du kan læse meget mere om vores virksomhed ved at besøge vores hjemmeside: www.denver.eu.

Vi ser frem til at høre fra dig!

VI SØGER PRAKTIKANTER

Vi søger løbende efter talentfulde studerende, der har lyst til at blive del af en international hverdag på vores flotte hovedkontor lige udenfor Aarhus

 

Et praktikforløb hos INTER SALES giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra en international virksomhed indenfor områder som:
Salg & Marketing, Indkøb, Logistik og Service, Økonomi.

 

Vi planlægger praktikken efter dine kompetencer, ambitioner og mål. Som praktikant vil du få et stort ansvar og arbejde side om side med dedikerede og dygtige kollegaer med mange forskellige fagligheder og kompetencer. Vi lover dig en dynamisk og varieret hverdag i et dynamisk og uformelt miljø.

 

For at søge en praktikplads skal du sende os din motiverede ansøgning med CV som PDF. Du kan enten sende ved at bruge nedenstående formular eller sende din ansøgning til os på jobapplication@denver.eu

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os også på jobapplication@denver.eu

Career at INTER SALES A/S

Career at INTER SALES A/S

Please add your CV here.
TOP